Real time infrastructure monitoring, smart tracking and inventory reporting solution.

VirtualMetric ile Tech Data güçlerini birleştirdi

No comments

VirtualMetric her ölçekteki veri merkezleri ve kurumlara kesintisiz, performanslı ve uygun maliyetli yönetim ve izleme hizmetlerini sağlayan çözümlerinin dağıtım faaliyetlerini, Türkiye’de Tech Data ile yapılan anlaşma ile sürdürecek.

VirtualMetric olarak, Tech Data (Nasdaq: TECD) ile, uluslararası pazarda birçok firma tarafından tercih edilen, rakiplerinden farklı iş modeli ve yetenekleri ile farklılaşmış “BT’de yeni nesil risksiz iş sürekliliği” çözümlerimizin dağıtımı için anlaşma imzaladığımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.
 
2014 yılında kurulan VirtualMetric, günümüzde müşterilerine kesintisizliği, performansı, verimliliği hedef alan çözümleriyle hizmet vermektedir. Uluslararası pazarda birçok iş ortağı ve distribütörle yaptığı anlaşmalar ile dağıtım ağını genişletirken, Türkiye ‘de ise katma değerli distribütör olarak yıllardır hizmet veren ve seçkin bir iş ortağı ekosistemine sahip olan Tech Data Türkiye ile gücüne güç katacak. Şirketlerin veri merkezi ve bulut alt yapılarının doğru yönetilmesi için gerekli olan tüm bileşenleri entegre şekilde yöneten VirtualMetric, BT yöneticilerine günlük gerçekleştirdikleri yönetim, izleme, denetim ve planlama operasyonlarını minimum maliyet, yüksek verimlilik ve risksiz şekilde uygulama imkânı sağlıyor. Türk mühendisler ile çıkılan bu yola, alanında en deneyimli ve sektörün seçkin yazılım geliştiricileri katkıda bulunuyor.

Donanım türü ve markası fark etmeksizin, komplike ön gereksinim ve sunucular üzerine herhangi bir kurulum zorunluluğu olmadan gerçek zamanlı izleme yapılabilmesi VirtualMetric çözümünü alanında ön plana taşıyor. Anında raporlanabilen performans ve iş sürekliliği süreçleri, envanter ve log raporlama özellikleri ile müşterilerine daima gerçekçi verileri sunarken, aynı zamanda kısa, orta ve uzun vadeli altyapı yatırımları hakkında da yol gösterici oluyor. Böylelikle BT yöneticileri sistem ve ağ alt yapılarını daha verimli yönetebiliyorken, yapacakları yatırımların ise en uygun ve doğru zamanda gerçekleşmesi için VirtualMetric çözümlerinden faydalanıyor. Bunun yanı sıra VirtualMetric, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda, sunduğu profesyonel danışmanlık hizmetleri çerçevesinde butik yazılım geliştirme ve entegrasyon hizmetleri de sağlıyor. Bu sayede müşteriler hali hazırda alışık oldukları ve kullandıkları ürün ve hizmetleri VirtualMetric ile kolayca entegre edebiliyor.


Tech Data Türkiye Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı

Tech Data Türkiye Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı, anlaşma konusunda yaptığı açıklamada “Tüm dünyada başarısı kanıtlanmış bir dağıtıcı olarak özel bir iş ortaklığı kurduğumuz VirtualMetric çözümlerinin, kanala erişim gücümüz sayesinde bilinirliğini artıracağız ve pazar payı metriklerinde çok daha yüksek seviyelere taşıyacağız. Mevcut Tech Data portföyü ile uyumlu çözümlere sahip VirtualMetric, müşteri ihtiyacını giderme açısından da stratejik öneme sahip. Dolayısıyla bu tür çözümlerin BT pazarına ulaşması için heyecanla çalışıyoruz. Tech Data olarak dünyanın en güçlü BT çözümleri üreticilerinin ürünlerini portföyümüzde bulunduruyoruz ve birçok uluslararası BT şirketiyle çalışıyoruz. Öte yandan ülkemizde önemli başarılar yakalamış yerli sermayeli çözümlerin uluslararası pazarlara ulaşmasına katkı sağlamaktan da memnuniyet duyuyoruz’’ dedi.


Ali Vargonen – VirtualMetric Kurucu Ortak

Ürünlerinin avantajları hakkında bilgi veren VirtualMetric Kurucu Ortağı Ali Vargonen, “Uçtan uca tüm süreçlerde VirtualMetric olarak kurulum, devreye alma, eğitim ve teknik destek ihtiyacına sahip müşterilerimizle online ortamda toplantı yapabiliyoruz ve soru-cevap yöntemiyle ilerleyerek ihtiyaçlarını hızlı ve etkili bir şekilde gideriyoruz. Ayrıca sadece kavramlarda değil, iş yapış biçimimizle de müşteri odaklı bir şirketiz. Bu yaklaşımımız sayesinde müşterilerimizden gelen yeni özellik taleplerini dikkate alarak ve bunları ürün geliştirme yol haritamıza ekleyerek kendimizi diğer firmalardan ayırıyoruz. Öte yandan veriye dayalı BT yatırım yaklaşımımız sayesinde BT ortamlarını pusulasız bir gemi olmaktan kurtarıyoruz. Mevcut sunuculara tahmini ya da beklentisel yatırımlar yapan birçok kurum var. Oysa sağlıklı bir şekilde izlenen altyapılar, BT yöneticisine doğru bir yatırım haritası sunuyor. İhtiyaç duyulan performansı sisteme ek sunucu alarak, depolama veya garanti yatırımları yaparak giderme alışkanlığı devam ediyor. VirtualMetric analizleri, tüm kaynakları tüm detaylarıyla analiz etme imkânı sunuyor. Öngörülemeyen yatırım kalemlerini ortadan kaldıran, öngörülebilir riskler için tedbirlerini alarak çevik bir BT altyapısı sağlayan ve en iyi yatırım planını yapabilen bir BT şirketi olarak başarılarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

VirtualMetric Hakkında:
VirtualMetric BV, altyapılarını yöneten veya IaaS çözümleri sunan işletmeler, telekomünikasyon şirketleri, bankalar ve şirketler için hepsi bir arada BT izleme ve yönetim çözümleri sağlayıcısıdır. VirtualMetric çözümleri, şirketleri altyapıları hakkında derinlemesine bilgi vererek, ortamlarının performansını, çalışma süresini ve verimliliğini garanti etmelerini sağlar. VirtualMetric, kendi konusunda uzman ekibi ile 50+ müşterisine aynı anda 3 farklı ülkede bulunan ofislerinden, 15 farklı iş ortağı ve distribütörlük anlaşmaları ile performans ve üretkenlik temeline dayanan teknolojilerini sunmaktadır. Geliştirdiği ve geliştirmekte olduğu çözümleri BT ihtiyaçlarıyla doğru orantılı olarak pazara sunmaya dikkat eder. VirtualMetric 2019 finansal yılı içerisinde 10M EUR değerinde projelere imza atmış, 20+ başarı hikayesine ulaşmış, yıllık %114 ‘lük büyüme hızıyla her geçen gün katma değerli çözümlerine daha fazla odaklanmaya önem vermiş ve bunu şirket ilkesi olarak benimsemiştir.

Tech Data hakkında:
Tech Data Corporation teknoloji ürünleri, hizmetleri ve çözümleri alanında dünyanın en büyük toptan dağıtıcılarından biridir. Şirket gelişmiş lojistik olanakları ve katma değerli hizmetleri ile dünya genelinde 125.000’den fazla iş ortağı ile çalışmaktadır. Tech Data, 100’den fazla ülkede iş ortaklarıyla beraber, son kullanıcıların çok çeşitli teknoloji gereksinimlerini verimli ve düşük maliyetli şekilde karşılamasına olanak sağlar. Tech Data, 2019 finansal yılı içinde 37,2 milyar $ net satış gerçekleştirmiştir. Şirket, Fortune 500® sırlamasında 88. Sırada yer almaktadır ve Fortune tarafından “Dünyanın En Fazla Hayranlık Uyandıran Şirketleri” arasında gösterilmektedir. Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.  Türkiye’de bilişim teknolojileri sektörünün en büyük distribütörlerinden biridir. Tech Data dünyanın bilişim sektöründe lider üreticilerinin veri merkezi, bilişim güvenliği, veri depolama, sanallaştırma, ağ çözümleri ve yeni nesil bilişim teknolojileri alanında geniş bir çözüm ve ürün portföyünü iş ortaklarına sunmaktadır.

vmetricBlogVirtualMetric ile Tech Data güçlerini birleştirdi

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *